Nyansættelse hos Masen Consult

Johannes Larsen er startet som konsulent hos Masen Consult
”Jeg hedder Johannes Larsen, er 25 år gammel og er for nyligt blevet husejer i Vejen kommune sammen med min kæreste. Min baggrund for at tiltræde i stillingen som Management Konsulent ved Masen Consult er, at jeg i sommers blev færdig med min kandidatgrad inden for Human Ressource Management og altid har ønsket at gå konsulentvejen.
Min første periode hos Masen Consult har været aldeles lærerig, og arbejder allerede med en bred del af de opgaver man kommer ud for i branchen og som også i nogen grad var en del af studiet.
Jeg glæder mig til opgaven og især at komme rigtigt i gang. Dertil nyder jeg hver dag at komme ind på kontoret ved FirstHub, der allerede nu har et stærkt fællesskab!’’

Johannes kan kontaktes på:
E-mail:johannes@masenconsult.dk
Tlf.: 28 92 75 90