Kend Firsthub

Hvad er FirstHub?

Er du iværksætter med god energi, og trives du bedst, når du har andre dedikerede mennesker omkring dig, så har Kolding et inspirerende kontormiljø til dig og din nye virksomhed. Det hedder FirstHub og ligger centralt i byen med udsigt til slot og midtby.

Vi sat højspænding på routeren, musik på anlægget og sat kaffen over. Du skal bare bringe dig selv, din computer og lysten til at netværke med andre fagkompetente iværksættere.

Omgivelserne er moderne og imødekommende, men samtidig holdt i ydmyg respekt for husets historie og funktion. Her møder elegant kontorudrustning, grønne planter og Dublin Chesterfield fabrikkens originale murstensgulve og de industrielle el-tavler.

Ring, skriv eller kig ind og hør nærmere. Du er altid velkommen!

Dyrk netværket • Skab aktiviteter
• Vær kreativ • Del energien

Fokusér i lækre rammer

Kontorfællesskabet FirstHub er indrettet med alle de faciliteter, der hører til et moderne kontor. Således sidder alle ved nye justerbare skriveborde i lækre og ergonomiske kontorstole i et lyst og åbent lokale med udsigt til både sol i syd og det smukke kongeslot Koldinghus i nordvest.

Fire små og store mødelokaler kan frit bookes, når du har brug for at mødes med kunder, og nogle lydisolerede telefonbokse sikrer, at du også kan foretage de fortrolige samtaler.

Udover højhastigheds-WiFi og musik i højttalerne er der også mulighed for at være med i en frokostordning, hvor maden er sund og energirigtig, så vi kan holde energien kørende hele dagen. Vores ’Kaffemor’ sørger for, at køkkenet altid er rent og pænt, og at du altid kan få en god kop kaffe (mere).

Bagom FirstHub – Koldings Kontor ’hub’

Kolding er rig på ihærdige og dedikerede iværksættere. Men hvor der er flere kontorfællesskaber for etablerede virksomheder, kniber det lidt mere med plads til akademiske iværksættere, som ikke har mulighed for eller lyst til at sidde derhjemme.

Derfor åbnede FirstHub i de gamle fabriksbygninger på Dalbygade i Kolding i januar 2022, som et overkommeligt tilbud til nye iværksættere, der er ved at løbe deres virksomhed i gang.

Ideen blev født af den erfarne erhvervskonsulent Lars Thomasen, der i en årrække har fungeret som mentor for iværksættere. Tanken var at skabe et tilgængeligt iværksætterforum, hvor fællesskab, hjælpsomhed og gensidig respekt er de bærende kerneværdier.

Så om du er grafisk designer, tekstforfatter, sælger, kunstner, eller softwareudvikler, så er der plads til dig ved et af de ergonomiske justerbare borde, og du vil lynhurtigt blive inviteret med til fællesskab og forskellige events – sociale såvel som faglige.

Bygningen blev bygget i 1899 af to driftige iværksættere. Mere end 120 år senere emmer lokalerne igen af entusiastisk iværksætterånd. Dét er FirstHub!

firsthub faciliteter 3

Virk i kunstneriske omgivelser

Kunst fremmer kreativ tænkning og demokratisk adfærd. Derfor kan FirstHubs iværksættere nyde godt af skiftende udstillinger på kontoret, hvor lokale kunstnere udstiller værker på kontorets vægge.

Fra tid til anden kommer kunsterne selv forbi og holder oplæg om deres kunst og arbejdsprocesser. Lyt med – måske kan du også bruge noget i din virksomhed.

Lige nu udstiller - Mary Nik

Jeg er født og opvokset i Teheran (Iran) og begyndte at male som ung via private undervisning. Jeg startede på Kunst Akademiet (1983) i Teheran, men blev suspenderet efter 2 semester af politiske årsager, hvilke fik mig og min mand flygte til Danmark (1988).
Siden har jeg studiet kunst via mange forskellige kurser og arbejdet som professionel billedkunstner.
Jeg har undervist børn og voksne i tegning og maling siden 1983, både i Iran og Danmark.
Nu arbejder jeg som selvstændig kunstmaler og underviser i mit eget værksted.
Jeg er medlem af kunstforeningen Kunstkompost i Kolding og har udstillet hos 2 gallerier indtil videre og har jeg deltaget i mange gruppe, samt solo udstillinger.
Jeg elsker glade farver og kombination af bløde og rustikke former. Jeg kan også lide at bruge andre materialer som papirstykker, sand og lignede på lærred. Jeg vil heller at mine værker har et budskab, men nogle gange leger jeg bare med maling på lærred uden at have et bestemt formål!
firsthub faciliteter 3

Dagligdagen på FirstHub

Firsthub faciliteter
Firsthub faciliteter
Firsthub faciliteter