Drone Eksperten ny i FirstHub fællesskabet

Ny Lejer i FirstHub - Velkommen til Drone Eksperten!
Drone Eksperten er – som navnet indikerer – stedet, hvor du finder eksperter i at flyve og filme med drone. En række meget forskellige virksomheder har allerede benyttet sig af virksomhedens piloter og udstyr til blandt andet at inspicere høje bygninger såvel som ufremkommelige systemer under jorden. Men Drone Eksperten tager sig også af dækning af store events samt support til traditionelle salgs- og marketingprodukter.

DERFOR VALGTE VICTOR FIRSTHUB.
Victor lægger ikke skjul på, at den primære grund til at flytte ind hos FirstHub var et voksende behov for at være i fællesskab med andre iværksættere, som forstår rejsens op- og nedture.

”Muligheden for netværk og sparring har allerede været helt uvurderligt, og vi har allerede fået en masse nye og spændende kontakter ved at være en del af et så opmærksomt fællesskab,” forklarer han, og fremhæver også, at kombinationen mellem det store fælleskontor og de mange små og store mødefaciliteter er helt perfekt for ham.

”Man kan både være sammen og hjælpe hinanden, og så kan man trække sig tilbage til et mødelokale, hvis man lige skal koncentrere sig eller have et møde eller en telefonsamtale”.

Vil du vide mere, så tag endelig fat i Victor:

web: www.drone-eksperten.dk
e-mail: kontakt@drone-eksperten.dk
tlf.: (+45) 29 28 58 11
Victor Thomsen - Drone Eksperten