Startup-forløb hos FirstHub

Går du med drømmen om at starte din egen virksomhed, eller kan du allerede kalde dig iværksætter, så er FirstHubs startup-forløb måske lige præcis det, du står og mangler.

Med personlig mentor/coach, adgang til et række fagkonsulenter, løbende iværksætterevents, fuld og fri adgang til alle FirstHubs faciliteter samt til et stærkt netværk af andre iværksættere er FirstHubs startup-forløb helt uden sidestykke. 

Find koldings iværksættere

3 måneder med fuld fokus på dig og din virksomhed

Det handler kort fortalt om, at få din iværksætterdrøm til at vokse. For at få dét til at ske, skal du igennem nogle forskellige faser. Længden af disse kan variere alt efter, hvor langt du er på din rejse allerede.

Vi skal have beskrevet din idé grundigt, vi skal have trykprøvet din virksomhedsnavn, vi skal have defineret en forretningsplan og have styr på dine kerneværdier og måske have forfattet den rigtige vision og mission for dig.

Når vi har fundamentet på plads, skal du trænes i at levere den helt rigtige (og korte) salgs-pitch, når kunder, leverandører og andre interessenter spørger dig, hvad det er, du og din virksomhed kan. Vi kommer til at træne alt fra kontakten til kunderne, korrekt håndtering af kundedata og prissætning til momsafregning og oprettelse af CVR-nummer.

Indeholdt i forløbet er minimum 16 timers personlig coaching af en erfaren erhvervskonsulent. Hertil kommer al den sparring, du får fra de andre iværksættere og konsulenter i kontorfællesskabet.

Uden netværk – ingen succes

Hele fundamentet under FirstHub er netværk. Særligt som nystartet har du brug for andre – både erfarne erhvervsfolk og andre iværksættere – omkring dig, der kan hjælpe med praktiske spørgsmål, eller som du kan udveksle og afprøve ideer med.

Når du er i startup-forløb hos FirstHub, flytter din virksomhed med ind i kontorfællesskabet. Dermed får du direkte adgang til alle de andre iværksættere, som allerede bor hos os, samt de mange erfarne forretningsfolk, der har sin gang i huset. Du bliver også automatisk inviteret med til de events, vi løbende afholder på kontoret.

Har du lyst til at høre mere og hvordan et forløb kunne se ud så kontakt FirstHub Startup på lars@firsthub.dk.

Husk at alle forløb bliver skræddersyet til dig og dine behov.

firsthub