Hold da helt oplæg

Scenen er også din

De mere end 400m2 hos FirstHub er oplagte at bruge til diverse events. Vores iværksættere holder på skift korte oplæg om deres aktiviteter, og fra tid til anden inviterer vi også erfarne iværksættere og erhvervsledere til at komme med nogle guldkorn og en peptalk.

Neden for kan du se, hvilke arrangementer og events, der er på vej, og hvilke vi allerede har afviklet.

Scenen er også din

Du er imidlertid velkommen til at ’leje scenen’ og holde et oplæg om din virksomhed – også selvom du ikke bor hos os. Har du lyst til at give et foredrag om din erfaring med iværksætteri eller har en ide til et oplæg, vi skulle afholde, så sig endelig til. Blot vores iværksættere også får adgang til arrangementet, så kan scenen også blive din. Kontakt os her.

Kommende arrangementer

Onsdag den 26. juni kl. 11.00 - Midt-uge præsentation med Kristoffer fra FLIP THE BURGER - Koldings bedste burgerrestaurant

Kom og hør Kristoffer fortælle om sin rejse med alle oop og nedture for at nå der hvor han er i dag - en spændende rejse som alle iværksættere kun kan lære af!

KOM OG DELTAG I DET SPÆNDENDE INDLÆG SAMT FÅ STILLET DE SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE!!

KAFFEN ER KALR - DET KOSTER GRATIS 🙂 HUSK VI STARTER KL.11.00!!!


DETTE ER SIDSTE ARRANGEMENT INDEN SOMMERFERIEN - GOD FERIE TIL ALLE!

Tidligere arrangementer

Mandag den 27. maj kl. 8.00 til 16.00.
Advokat på kontoret hele dagen hvis du har spørgsmål af juridisk karakter - Selina Musa fra Hulgaard Advokater er fast på kontoret den sidste mandag i hver måned til rådighed for lejere i FirstHub samt "venner" af huset!!
Kom bare med dine udfordringer hvor Selina kan hjælpe- kaffen er klar!

Onsdag den 29 maj kl. 11.30 - Midt-uge præsentation med Selina Musa fra Hulgaard Advokater. (vores hus advokat)
Vi kender alle udfordringen med hensyn til en kontrakt eller aftale - hvad skal den indeholde, har jeg det hele med osv. ??
Det kan også være du har spørgsmål omkring skat, moms, forretningsbetingelse, ansættelses aftale - alt hvor du kan gøre brug af en advokat!!
Selina vil fortælle os lidt omkring de nyeste regler i forbindelse med regnskab og andet som er vigtigt at vide som virksomhedsejer / iværksætter. Glæd jer!

KOM OG DELTAG I ET SPÆNDENDE INDLÆG SAMT FÅ STILLET DE SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE!!

KAFFEN ER KALR - DET KOSTER GRATIS 🙂


ONSDAG DEN 24. April KL. 15.45 - 18.00 - Fyraftensmøde med Skuespiller Kathrine Rubini og SoMe Expert Maya Bjørn Egebjerg

SIKKEN EN DEBUT PÅ VORES FØRSTE FYRAFTENSMØDE - TAK FOR DELTAGELSE OG TAK TIL KATHRINE OG MAYA
Træn din præsentationsteknik
– også på de sociale medier

Har du brug for at pitche en ny ide, en ny ydelse eller skal du sælge et produkt eller bare formidle et budskab?

Så skal du kigge forbi iværksætterhuset FirstHub onsdag d. 24. april 2024 (Dalbygade 40A, 6000 Kolding).

Her kommer skuespiller Kathrine Rubini og SoMe-expert Maye Bjørn Egebjerg forbi og giver oplæg om, hvordan du bedst:

- planlægger, strukturerer og præsenterer dig og din ide for andre
- får styr på nerver og nervøsitet
- indtager rummet og får startet godt
- øver mindset-teknikker som POV og mål
- bruger sociale medier til at understøtte og booste din ide
- finder din personlige og unikke plads/niche på sociale medier

Vi har cirka 30 pladser, og da, der er tale om et gratis arrangement, er tilmelding nødvendig. Vi har sat øl, vand, kaffe og snacks frem – så bringer du det gode humør.ONSDAG DEN 17 APRIL KL. 11.30 - EVE'NT ved Eve Vloet
EVE'NET er et full service eventbureau, som nu har været i gang i et par år. Ejer Eve Vloet har mere end 18 års erfaring med design, planlægning og afholdelse af alle former for firma events. "Gennem mine mange år med firma events og eventplanlægning, har jeg, sammen med mine mange gode samarbejdspartnere i eventbranchen, planlagt og afholdt et utal af:

firmafester
konferencer
strategiseminarer
messer
kickoff-møder
samt medarbejder- og kundeevents, hvor teambuilding og efterfølgende fest ofte har været en del af programmet."
KOM OG HØR OM EVE'S REJSE FRA OPSTART TIL HVOR HUN ER I DAG - ALLE OPTURE, NEDTURE SAMT UDFORDRINGER FOR FREMTIDEN I EN MEGET SVÆR BARNCHE!!

Tak fro fremmødet og stor tak til Eve for et spændende indlæg - det er super godt gået!! Glæder os til at følge dig fremover!!!


ONSDAG 20. marts kl. 11.30 Midt-uges præsentation - FARMORS FOOD
FARMORS FOOD er en lille opstarts virksomhed som har sit udspring i Shanghai med produktion og salg af Dansk mad. IDAG vil virksomheden dog udelukkende fokuserer på produktion og salg af kvalitets grill pølser - uden nogen form for tilsætningsstoffer KUN kød og krydderier! Alt salg blive via net-salg med levering indenfor 24 timer 4 dage om ugen!
Farmors Food holder til ved FirstHub og har produktion i et eksternt køkken i Kolding. Kom og hør hvordan du starter en fødevare produktion op med ALLE de regler mm der skal følges fra bl.a. fødevare styrelsen, om hvordan man lægger salgsstartegien, sikre en ensartet produktion mm. Alt i alt hvordan starter man op når man starter helt fra 0.

Tak til Farmors Food for en spændende beretning og vi kan berette at man er nu gået i luften - se mere på Farmorsfood.dk

VEL MØDT PÅ ONSDAG KL. 11.30 – ca. 12.15. Det koster gratis inklusiv kaffe 😊


ONSDAG 6. marts kl. 11.30 Midt-uges præsentation - DRONE-EKSPERTEN
Drone Eksperten er – som navnet indikerer – stedet, hvor du finder eksperter i at flyve og filme med drone. En række meget forskellige virksomheder har allerede benyttet sig af virksomhedens piloter og udstyr til blandt andet at inspicere høje bygninger såvel som ufremkommelige systemer under jorden. Men Drone Eksperten tager sig også af dækning af store events samt support til traditionelle salgs- og marketingprodukter.
Drone Eksperten flyttede ind hos FirstHub i februar 2024, og kunderne omfatter blandt andre: TV2, Comwell Hotels, Danish Crown, Aalborg Portland og Billund Lufthavn.

TAK for en meget spændende beretning om opstarten til i dag med spændende opgaver og kunder. Sikker på at Victor har nogle gode år fremadrettet med sin virksomhed. Vi er glade for at du er en del af vores netværk i FirstHub.

8. november – kl. 11.30
Midt-uge præsentation med Event DeCor v/ Mia Dalbjørn Hansen.
Mia vil fortælle om sin snart 2 årige rejse som CEO og festtosse. Hvilke opture, aha-oplevelser, udfordringer m.m. hun har haft undervejs. -Det bliver festligt, så kom glad og lyt med.

18. oktober - efterårsferie

25. oktober - efterårsferie

11. oktober – kl. 11.30. THE MORNING SHOW I FIRSTHUB
Midt-uge præsentation med The Morning Show v/ Jacob Blæsbjerg.
Kom og vær med til præsentation med Jacob Blæsbjerg, som vil fortælle om sin rejse fra en YouTube-video på køkkenbordet til grundlæggelsen af The Morning Show, et marketing bureau med speciale i nyhedsbreve, SEO, landingssider og Google-annoncer. Gå ikke glip af det - alle er velkommen!!!

27. september kl. 11.30.
Midt-uge præsentation med Slavic Media.
Marcel og hans forretningspartner, Adam, startede Slavic Media mens de var på deres AP studier, og de omdannede deres afsluttende specialeprojekt til en virksomhed i den virkelige verden. Marcel vil give indblik i deres rejse, tidlige strategier, vigtigheden af netværk og deres kommende planer.
ALLE ER VELKOMMEN - BARE KIG IND TIL FIRSTHUB.

20. september kl. 11.30.
Midt-uge præsentation med Safe Sprayer.
Safesprayer, en startup grundlagt af tre unge iværksættere, tilbyder innovative og bæredygtige desinfektions- og hygiejneløsninger. De leverer en bred vifte af miljøvenlige desinfektionsmuligheder til virksomheder i alle størrelser og hjælper dem med at forbedre deres miljømæssige fodaftryk og hygiejnestandarder.
I derespræsentation vil de dele deres iværksætterrejse, fra en idé i gymnasiet til en fuldtidsvirksomhed. De vil diskutere deres iværksætter-erfaringer, daglige udfordringer og resultater indtil videre.
ALLE ER VELKOMMEN - BARE KIG IND TIL FIRSTHUB.

13. september kl. 11.30. - UDSKUDT TIL 27. september kl. 11:30
Midt-uge præsentation med Slavic Media.
Marcel og hans forretningspartner, Adam, startede Slavic Media mens de var på deres AP studier, og de omdannede deres afsluttende specialeprojekt til en virksomhed i den virkelige verden. Marcel vil give indblik i deres rejse, tidlige strategier, vigtigheden af netværk og deres kommende planer.

6. september kl. 11.30.
Midt-uge præsentation med MyBelly v/ Angela Nemere.
Angela startede MyBelly da hun efter egne erfaringer ved graviditet omkring amning fik ideen til en serie af badetøj mm. Hun er lige landet igen efter at have deltaget i Miami Swim week, hvor hele eliten indenfor fashion deltog. Angela vil fortælle om starten af sin virksomhed og især omkring oplevelsen i Miami. ALLE ER VELKOMMEN - BARE KIG IND TIL FIRSTHUB.
Præsentationen vil foregå på Engelsk, da vi får besøg af tyske studerende som er på besøg ved IBA Kolding.

30. august kl. 11.30.
Midt-uge præsentation Liana Consulting v/Isabella Hallwichová.
Fra studerende til iværksætter, Isabella gjorde sin drøm til virkelighed ved at grundlægge Liana Consulting. Da hun startede sit første deltidsjob som teenager, var ideen om at starte sin egen virksomhed allerede formet i hendes hoved. I den kommende præsentation vil hun fortælle om sin begyndelse og sin nuværende position, men også diskutere fremtiden for Liana Consulting med dig.
Præsentationen vil foregå på engelsk. Alle velkommen!

23. august kl. 11.30.
Midt-uge præsentation STORYLOFT v/Kenneth Ley Milling.
Kenneth startede kommunikations virksomheden Storyloft i 2022 og vil fortælle om opstarten og især om hvor langt han er i dag. Vi vil få besøg af en gruppe tyske studerende fra IBA, så præsentationen vil foregår på engelsk. ALLE VELKOMMEN - BARE MØD OP!

29. marts kl. 11.30; Midtuge Præsentation - MyBelly v/ Angela Namere
Angela kommer igen og fortæller om sin spændende rejse til hvor hun er i dag. Hun fortæller om MyBelly, hvordan hun fik ideen, udfordringer ved at starte op, salg, markedsføring, investorer mm samt hvordan hun ser fremtiden. Alle er velkommen - kaffen er klar!!
Præsentationen vil foregå på Engelsk, da vi får besøg af 14 tyske studerende som er på besøg ved IBA,

27. marts - YIN YOGA Kl. 19.30

15. marts KL. 11.30: Midtuge Præsentation - TINY HOUSE
Julie Henriksen kommer og fortæller om projekt Tiny House Kolding, som er et nystartet projekt hvor der skal bygges en Tiny House bodel i Kolding. Julie vil fortælle omkring opstart, status og fremtiden. ALLE ER VELKOMMEN. Sådan Julie - godt gået og spændende projekt at følge fremadrettet.

8/3 – Midt Uge Præsentation: THROW-IN
Throw-In ved Thomas Grønnemark. Thomas er Professionel indkast træner og arbejder med klubber som Ajax, Liverpool, FCM, hvor han udvikler spillernes færdigheder i at kaste indkast samt den taktiske forståelse omkring indkastet. Kom og hør dette spændende indlæg om hvordan han fik ideen, til han i dag rejser jorden rundt og udvikler spilleres færdigheder. ALLE ER VELKOMMEN - KAFFEN ER KLAR.. Super spændende indlæg Thomas - hvilken rejse du har været på og som kommer fremover. Tak til IBA studerende for at komme på besøg.


1/3 – kl. 11.30: Kolding Volleyball Klub
Kolding Volleyball Klub, der Sydjyllands største Volleyball klub, har startet et projekt ”Ung i Volleyball”, som kommer til at køre frem til 2026. Målet er at få flere unge ind i et klubmiljø og til foreningslivet generelt. Dette gøres ved inddragelse, engagement og medbestemmelse for ikke mindst de unge, men også for hele klubben. Kom og hør hvordan man får ”fat” i ungdommen i dag i skarp konkurrence til alle de tilbud der findes overalt. Spændende projekt som er kommet godt fra start!! Årets Klub i Kolding - tillykke!!

1/2 – kl. 11.30: CEO Coffee APS
Tadeas bestod i torsdags sin bachelor indenfor International Sales & Marketing på IBA og har nu sat fuld turbo på sin virksomhed CEO Coffee, som han startede samtidig med han studerede. COE Coffee sælger lige nøjagtig den kaffe som passer bedst til dig eller din virksomhed. Bønner købes fra hele verden og sammensættes efter kundernes ønsker. Tadeas er som sagt lige startet og arbejder hårdt på at få gang i virksomheden. Kom og hør hans ide og hvordan han bygger sin virksomhed op, samt hvordan han ser fremtiden skal udvikle sig.
ALLE ER VELKOMMEN - KAFFEN ER KLAR.

6/2 - kl. 19.00 - 20.15. YIN YOGA
Efter den første fantastiske aften med Yoga tilbage i november tilbyder vi nu sammen med Annamette Skoffer Yin Yoga alle mandage i februar. Arrangementet var en stor succes og vores lokaler har en fantastisk atmosfære til at dyrke yoga i. Trænger du også til ro og selvforkælelse?
Kom og slut dagen af med blid yoga og meditation.
Vi vil arbejde med åndedrættet, blide bevægelser og nænsomme stræk.
Du vil opleve hvordan din krop og dit sind bliver mere afslappet, giver slip på spændinger og genfinder den indre ro.
Medbring yogamåtte, et tæppe og et par varme sokker
Yoga er den skønneste gave du kan give dig selv.
Vi glæder os til at se dig.
Pris 125,- pr. gang – eller alle 4 gange 400,-
Bindende tilmelding og betaling til info@annametteskoffer.dk, MobilePay 247165

8/2 – kl. 11.30: Åben (Skal det være dig?)
Åben invitation til den der kunne tænke sig at få en sparring på sine udfordringer fra folk, som alle arbejder med at bygge op eller på deres virksomhed.
DET ER ALTID SUNDT AT ØJNE UDEFRA SER PÅ ENS VIRKSOMHED 😊

FLYTTET!
25/1 – kl. 11.30: Throw-In ER FLYTTET TIL DEN 8. MARTS PGA REJSE - INGEN MIDTUGE PRÆSENTATION IDAG!
Throw-In ved Thomas Grønnemark. Thomas er Professionel indkast træner og arbejder med klubber som Ajax, Liverpool, FCM, hvor han udvikler spillernes færdigheder i at kaste indkast samt den taktiske forståelse omkring indkastet. Kom og hør dette spændende indlæg om hvordan han fik ideen, til han i dag rejser jorden rundt og udvikler spilleres færdigheder. ALLE ER VELKOMMEN - KAFFEN ER KLAR.

18/1 – kl. 11.30: EVE’NT
EVE’NT ved Eve Vloet. Eve har en baggrund som Conference Manager, men havde en drøm at blive selvstændig og har været i gang i præcist et år med virksomheden Eve’nt, der sikre at virksomheders event / konferencer m.m. bliver en succes. Spændende indlæg fra Eve som fik nogle gode input til hvordan hun kommer videre med salget - pøj pøj du gør det godt!! Og tak il IBA's nye hold af entreprenør studerende for at komme forbi og se FirstHub og deltage i midt uge præsentationen. I er altid velkommen og give jeres input til debatten!!


16. december kl. 13.00 julehygge / frokost - kun for lejere i FirstHub.

MIDT UGE PRÆSENTATION vender tilbage i starten af 2023 - hold øje med kalenderen og/eller tilmeld dig The Hub News, hvor du vil modtage nyhedsbrev med arrangementer mm.


30. November kl. 11.30 - 12.15. MIDT UGE PRÆSENTATION VED STORYLOFT
Vi mødte en veloplagt Kenneth Ley Milling, som for 1 år siden startede sin virksomhed Storyloft, der beskæftiger sig med alle former for kommunikation til erhvervslivet - storytelling, interviews, case story, produktbeskrivelser mm. Kenneth fortalte omkring sin opstart og hvor langt han er kommet i sit iværksætter liv, delte lidt ud af de udfordringer han har været igennem samt hvilket problemstillinger han står over for i fremtiden.

23. november kl. 11.30 - 12.15. MIDT UGE PRÆSENTATION VED EVE'NT - udskudt til januar pga sygdom - FØLG MED FOR NY DATO!!!
Eve Vloet startede for et år siden virksomheden EVE'NT, som har specialiseret sig i professionel afvikling af events, så kunderne kan bruge tiden på at være nærværende med jeres gæster. Det være sig konferencer, messer, julefrokost, kundeevents, jubilæer m.m. Kom og hør om Eve's rejse hertil og de udfordringer hun møder i dagligdagen. ALLE ER VELKOMMEN.

16. november kl. 11.30 - 12.15. ÅBEN MIDT UGE PRÆSENTATION - Evenio ApS
Michael Nielsen Søgaard, som går på IBA iværksætter linje, fortalte omkring sin ide til at samle alle interessenter, når du som person skal have en eller anden form for event - bryllup, fødselsdag, reception, foredrag, musik eller .... på en platform, så alle nemt kan komme til det! mange mødte op og hørte et kanon godt og ærligt indlæg fra Michaels side. Held og lykke til denne ihærdige iværksætter med at få platformen rigtigt i gang til januar - du skal nok komme i mål.

8. november kl. 18.00 - 19.15. FYRAFTENS YOGA v/ Annamette Skoffer
Sikke en dejlig måde at afslutte en arbejdsdag - et spændende Yoga arrangement i spændende opgivelser..
Vi arbejdede med åndedrættet, blide bevægelser og nænsomme stræk og oplevede hvordan kroppen og sind blev mere afslappet, gav slip på spændinger og vi genfandt den indre ro.
Der arbejdes nu på at få et fast hold i gang fra januar - giv lyd hvis du vil høre mere!!

2. november kl. 11.30 - 12.15. MIDT UGE PRÆSENTATION VED SAlGSBOOSTER.DK - lej en sælger!
Salgsbooster.dk har gennem det sidste år arbejdet på at få defineret sine opgaver indenfor det direkte salg for virksomheder og har i dag nogle meget spændende aftaler med kunder , samt flere nye i støbeskeen. Hør hvordan de er kommet dertil og hvilke udfordringer de står overfor i det nye år!

26. oktober kl. 11.00 - 13.00. FROKOST MØDE MED BESØG FRA BUSINESS KOLDING
Vi havde besøg af Leendart Bjerg fra Business Kolding, som fortalte omkring deres opgaver og de muligheder virksomheder har ved at bruge Business Kolding. Er du iværksætter eller har du bare lyst til at deltage og høre omkring dine muligheder, SÅ kontakt Business Kolding - der er mange muligheder for hjælp! Tak for besøget og frokosten Lendart 🙂

12. oktober kl. 11.30 - 12.15. FIRSTHUB MIDT UGE PRÆSENTATION VED META DIGITAL.
Super spændende og inspirerende indlæg fra Mads & Davis der fortalte om deres virksomhed META Digital. Ingen tvivl om at de har gang i et stærk koncept til lead generering indenfor håndværker- og byggebranchen. Det var meget spændende at høre om og der kom nye projekt muligheder frem under debatten, så .... net værk er godt!

Sommerpause

25. maj kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
MASEN CONSULT præsenterede hvordan rekrutterings markedet fungerer i dag og de udfordringer de møder i dagligdagen. De afslørede store nye ændringer i deres set up og produkter indenfor den nærmeste fremtid

18. maj kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
Angela fra MyBelly.dk fortalte om hvordan hun fik ideen til sit firma, udfordringer ved at starte op og om hvordan fremtiden ser ud - alle er velkommen. Udfordringen er især på markedsførings siden og brug af SoMe, men gode ideer fra FirstHub netværket var en stor hjælp og møder e allerede sat op.

11. maj kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
Lars fra FirstHub - Koldings Iværksætter Kontor præsenterede ideen / konceptet bag FirstHub og hvorfor iværksætteri er blevet så vigtig en del af hans hverdag. Fremtidsplanerne for kontoret, samt de udfordringer der er / har været ved at starte op i Kolding blev lagt op og der kom mange nye mulige tiltag kom frem gennem debatten.

4. maj kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
Danni Boesen som står bag konceptet F2D, præsenterede konceptet, udfordringer og fremtids planen. Meget spændende projekt - bliver spændende at følge. Tak for alle input fra deltagere.

27. april kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
Tak til Frank fra SALGSBOOSTER.DK som præsenterede deres koncept og virksomhed i dette meget konkurrence præget marked - de møder mange udfordringer på deres vej fremad og fik rigtig gode input til næste step i deres opstart såvel med kunder som produkter, medarbejdere mm.

22. april kl. 15.00 - Fredags hygge i FirstHub.
Den rette vinder af fredagshygge dart blev Johannes fra MASEN CONSULT og dermed blev den regerende mester Claus fra CLWA Holding endelig slået af pinden.

6. april kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
Mød CLWA Holding fortælle om deres virksomhed og udfordringer - alle er velkommen. Claus fortalte om sin virksomhed og de udfordringer de stor overfor lige nu især mht. at skaffe folk til nogle projekter.

1. april kl. 15.00 - Fredags hygge i FirstHub.
Et ''god weekend'' arrangement for lejere i FirstHub samt alle lejere i Volkerts Fabrikker - vel mødt!
Super hyggeligt med den stadig ubesejrede dartmester Claus som vinder med Frank som runner up.

30. marts kl. 09.00 - KOM OG HØR OMKRING MULIGHEDERNE FOR STØTTE TIL KOMPETENCE UDVIKLING I DIN VIRKSOMHED
Jakob Westphall fra Business Kolding kom og informerede omkring mulighederne for nye iværksætters muligheder for op til 75% tilskud til kompetence udviklende tiltag. Jakob kan bruges som sparring i processen fremadrettet - det har ikke været nemmere at ansøge!!

23. marts kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
Spændende at høre fra Marie Louise omkring hendes ideer og udfordringer med at starte Louie.
Tak for alle gode ideer og fremadrettet gode råd 🙂

ÅBENT HUS FRA KL. 15.00 - 17.00. Sikken en super fest med åbningen af FirstHub og tak for borgmester Knud Erik Langhoff klippede sammen med alle lejere snoren til den officielle åbning. TAK til alle som kom forbi
SE PRESSEMEDDELELSEN: https://www.firsthub.dk/borgmesteren-klipper-snoren-til-aabningen-pressemeddelelse/

9. marts kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
Mød DECORATED præsenterer sin virksomhed i et velkendt marked - alle er velkommen.
TAK TIL ALLE SOM KOM OG DELTOG MED GODE INPUT !

2. marts kl. 11.00 - Møde med Business Kolding og Koldings uddannelses institutionerne. Rundvisning og samarbejde

23. februar kl. 11.30 - FirstHub's midt uge præsentation.
Frank fra Salgsbooster fortalte om online markedsføring og annoncering på Sociale medier. HUSK altid at have din målsætning klar inden du springer ud i det!

11. februar - Fredagshygge med dart for alle lejere

12. januar kl. 15.00 - Møde for Iværksættere - præsentation af hvad FirstHub kan hjælpe med.
For udvalgte iværksætter virksomheder i samarbejde med Masen Consult.