EVE’NT er ny i FirstHub

EVE'NT
Det er en glæde at Eve Vloet har valgt at have kontor i FirstHub fællesskabet. "Det vil give mig en rigtig god inddeling mellem arbejds- og privatliv, samtidig med at jeg dagligt har mulighed for at sparre med andre omkring udviklingen af min virksomhed." udtaler Eve.

EVE'NT er din professionelle tovholder, som hjælper dig med hele rejsen, af jeres næste konference, seminar, leverandør- & produktmesser samt medarbejder og kundeevents. EVE’NT blev stiftet i januar 2022, af Eve Vloet.

"Jeg hjælper med alt fra sparring og ideudvikling, tilbudsindhentning ved alle leverandører, præsentation af tilbuddene, skabe overblik for jer, samt koordinering af detaljer, til aftaler med leverandører, tilmeldingssystem med navnelister, ønske om overnatning og kosthensyn. Jeg sørger for hjælp med styring af dagsprogrammet, varetage "gæstelogistikken", underholdning, teknikken m.m. Jeg er jeres sikre partner - før, under og efter."

At deltage i et fagligt eller socialt arrangement skal være mere end blot en begivenhed, hvor deltagere kommer og går. EVE'NTS mål er, at du og alle dine kolleger får en god oplevelse. Og naturligvis have tid til at være nærværende til alle jeres arrangementer.

Kontakt: Eve Vloet på 28721438