STORYLOFT

StoryLoft er stedet, hvor du kan få hjælp til det meste inden for kommunikation – fra ideudvikling til skrivning af artikler, case stories, portrætter og nyhedsbreve til udarbejdelse af kampagnebudskaber, afdækning af målgrupper, samt egentlig medierådgivning og pressesupport. Du kan også få hjælp til udarbejdelse af storyboards til film/video, mindre fotoopgaver samt undervisning i research, interviewteknik, og artikelskrivning.

Virksomheden er stiftet 4. januar 2021 af den erfarne journalist Kenneth Ley Milling, og dens primære formål er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe gode relationer til kunder, leverandører, de ansatte og til nye kandidater.

Ud over en fjern fortid hos DR-TV har Kenneth i mere end et årti arbejdet med strategisk kommunikation for virksomheder som Vestas, Sydbank og LINAK.

På StoryLoft.dk kan du på ’StoryBloggen’ finde tips og tricks til, hvordan du selv kan komme i gang med at forbedre dine budskaber og skabe sammenhængende artikler/fortællinger med enkle greb.

Hvorfor FirstHub:
Når StoryLoft er flyttet ind hos FirstHub, er det fordi netværk og sparring er helt uundværligt for enhver iværksætter. Hos FirstHub et mit netværk også dit netværk. Alle hjælper alle, og alle kender lige præcis dén fagperson, du står og skal bruge. Derudover smitter energien, og man går altid motiveret hjem, når dagen er omme.

Har du brug for mere end det, så tag fat i ham her:
mail: klm@storyloft.dk
tlf.: 28 772 883
Kenneth Ley Milling

STORYLOFT