META Digital Aps

META Digital ApS (stiftet 2018) er et digital marketing bureau, som fokuserer på håndværker- og byggebranchen. Selskabet specialiserer i levering af leads (kundehenvendelser) til servicevirksomheder i branchen.

Selskabet består og drives af Mads (29 år) og Davis (30 år) samt fire eksterne skribenter. I dag administrerer +100 web-domæner og har +25 faste samarbejdspartnere.

Mads (til højre) er uddannet Interaktionsdesigner (BSc) fra Aalborg Universitet og stiftede sin første virksomhed i 2016. Han har siden drevet forretning som selvstændig og administrerer i dag META Digital ApS, som leadmanager for search, annoncering og PPC-strategier. Mads holder også ansvar for virksomhedens samlede økonomi.

Davis (til venstre) er uddannet Civilingeniør i Arkitektur (cand.polyt) fra Aalborg Universitet og medstiftede META Digital ApS i 2018. Han har siden stiftelsen skiftet karrierespor til digital markedsføring, som content manager af selskabets web-platforme og tovholder for skribent-teamet. Davis er også primus motor for kontrakt- og aftalerammer.

Hvad kan FIRSTHUB kan gøre for dig og din virksomhed?
FIRSTHUB er vores kontor, mødested og fællesmiljø med andre selskaber og startups. Vi håber, at både få og give en masse sparring fra og til andre selvstændige i erhvervslivet. Derudover ser vi FIRSTHUB-netværket som en mulighed for at skabe mere fremdrift og flere bekendtskaber.

META Digital ApS
Mads Risbjerg Andersen / Nicolai Alexander Davis
Tlf.: ‭60 13 40 28‬ / 50 49 93 00‬
E-mail: ma@meta.dk / nd@meta.dk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/metadigitalaps
Instagram: https://www.instagram.com/meta.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/meta.digital.aps/

META DIGITAL ApS