EVE’NT

EVE'NT er din professionelle tovholder, som hjælper dig med hele rejsen, af jeres næste konference, seminar, leverandør- & produktmesser samt medarbejder og kundeevents. EVE’NT blev stiftet i januar 2022, af mig, Eve.

Jeg startede min virksomhed, fordi jeg kunne se et behov for virksomheder at hyre en ekstern koordinator/medarbejder ind, til deres events, så de har tiden til at være nærværende med deres gæster, men også tid til deres daglige opgaver. Med 19 års erfaring i Hotel og Restaurations branchen og heraf 8 år som koordinator, er jeg specialiseret i forskellige typer konferencer, blandt andet strategi seminarer, informationsmøder, generalforsamlinger, kick off, leverandør messer, kunde events, etc.

Jeg hjælper med alt fra sparring og ideudvikling, tilbudsindhentning ved alle leverandører, præsentation af tilbuddene, skabe overblik for jer, samt koordinering af detaljer, til aftaler med leverandører, tilmeldingssystem med navnelister, ønske om overnatning og kosthensyn. Jeg sørger for hjælp med styring af dagsprogrammet, varetage "gæstelogistikken", underholdning, teknikken m.m. Jeg er jeres sikre partner - før, under og efter.


At deltage i et fagligt eller socialt arrangement skal være mere end blot en begivenhed, hvor deltagere kommer og går. Mit mål er, at du og alle dine kolleger får en god oplevelse. Og naturligvis have tid til at være nærværende til alle jeres arrangementer.

Hvad kan FIRSTHUB kan gøre for dig og din virksomhed?
FIRSTHUB er blevet mit kontor med møde faciliteter til mig, mine kunder og netværk.

Jeg ved fra de forskellige virksomheder og grundlæggere at vi kan give og få en masse sparring. Derudover ser jeg FIRSTHUB-netværket som en mulighed for at skabe mere fremdrift og større netværk, både fagligt og privat.

Kontakt:
EVE’NT
Eve Vloet:
Tlf.: (+45) 28 72 14 38
E-mail: Info@eve-nt.dk
Hjemmeside: www.eve-nt.dk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/eve-nt/
Instagram: https://www.instagram.com/eve_ntdk/
Facebook: https://www.facebook.com/Eventbureau.EVEnt

EVE'NT