Drone Eksperten

Drone Eksperten er – som navnet indikerer – stedet, hvor du finder eksperter i at flyve og filme med drone. En række meget forskellige virksomheder har allerede benyttet sig af virksomhedens piloter og udstyr til blandt andet at inspicere høje bygninger såvel som ufremkommelige systemer under jorden. Men Drone Eksperten tager sig også af dækning af store events samt support til traditionelle salgs- og marketingprodukter.

Virksomheden, som er en del af Thomsen Digital, er stiftet af iværksætteren Victor Thomsen i 2020. Victor er oprindeligt uddannet markedsføringsøkonom fra IBA i Kolding, men har siden udbygget sin viden og ekspertise inden for digital marketing med en uddannelse som dronepilot.

Hvorfor FirstHub:
Victor lægger ikke skjul på, at den primære grund til at flytte ind hos FirstHub var et voksende behov for at være i fællesskab med andre iværksættere, som forstår rejsens op- og nedture.

”Muligheden for netværk og sparring har allerede været helt uvurderligt, og vi har allerede fået en masse nye og spændende kontakter ved at være en del af et så opmærksomt fællesskab,” forklarer han, og fremhæver også, at kombinationen mellem det store fælleskontor og de mange små og store mødefaciliteter er helt perfekt for ham.

”Man kan både være sammen og hjælpe hinanden, og så kan man trække sig tilbage til et mødelokale, hvis man lige skal koncentrere sig eller have et møde eller en telefonsamtale”.

Drone Eksperten flyttede ind hos FirstHub i februar 2024, og kunderne omfatter blandt andre: TV2, Comwell Hotels, Danish Crown, Aalborg Portland og Billund Lufthavn.

Vil du vide mere, så tag endelig fat i Victor:
web: www.drone-eksperten.dk
e-mail: kontakt@drone-eksperten.dk
tlf.: (+45) 29 28 58 11
Direktør / ejer Victor Thomsen - Drone Eksperten

Drone Eksperten