MyConsultant

Ideen opstår;
Er tid ved at blive lige så værdifuldt som penge? - Svaret er let: JA!

Jeg flyttede til Kolding for over 6 år siden og byen har vokset sig ind i mit hjerte! - Men det gjorde ondt at se mange små og nye virksomheder havde svært ved at overleve i Kolding.
Dette syn gav mig en ide!
- Jeg vil gøre mit arbejde for at sikre disse virksomheder kan udvikle sig og blive stærkere så de lettere kan modstå samfundets op og nedture!
- Men vigtigst af alt…. give dem mere tid, til at fokusere på de opgaver de er bedst til!
Fandt dog hurtigt ud af, at man kan konsultere lige så meget som man vil, men det hjælper ikke, hvis virksomheden ikke selv er i stand til at implementere det, pga. manglende TID!

Jeg kan derfor glad ”springe ud” som selvstændig forretningsudviklingskonsulent under navnet ’My Consultant’ i 2023! Med specialer i marketing/branding, salg og forretningsforståelse. Jeg rådgiver derfor ikke kun mine klienter men hjælper dem samtidig også med at få det implementeret så de kan spare tiden!

TINY HOUSE KOLDING
At være selvstændig kræver man holder sig aktiv og udvider sit netværk med fantastiske mennesker! Det betød i starten af 2022 mødte jeg Finn Slemming og han havde en ide jeg bare ikke kunne sige nej til!
- Hans drøm var at etablere et Tiny House område i Kolding! Alt ved ideen talte til min innovative hjerne så jeg hoppede med på projektet med det samme!
Som Tiny House Kolding er vi ved at ligge de sidste planer til Koldings eget Tiny House område!!!
- OG SIKKE EN OPBAKNING VI HAR FÅET!! WAUW!!

Opbakningen har været fantastisk under hele min proces, og sender derfor et stort tak til Business Kolding og Lars Thomsen fra FirstHub, der har været til stor støtte for min proces!!
Kolding gør meget for at hjælpe selvstændige! Hvis du tænker det ikke er sandt, så spørg og skal nok henvise dig, så du kan spare den tid!

Kontakt data:

MyConsultant v/ Julie Henriksen
FirstHub Floor
Dalbygade 40A
6000 Kolding

Tlf: 28767962
Email: my.consultant@hotmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/my.consultant21/
Instagram: my_consultantdk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/82396887/admin/

MyConsultant